Samen voor een betere gezondheid!

06-04-2019 Inspiratiebijeenkomst Bewonersinitiatieven

Agenda 06-04-2019 Inspiratiebijeenkomst Bewonersinitiatieven

Op zaterdagmiddag 6 april aanstaande vindt een bijzondere bijeenkomst plaats: de inspiratiebijeenkomst Bewonersinitiatieven ‘Nu wij! Bewoners aan zet’. In Huize Bareveld komen bewonersinitiatieven uit de Veenkoloniën samen om de kracht van bewoners in de Veenkoloniën te bundelen en nog sterker te maken op zaterdag 6 april van 13.30 tot 17.30 uur in Huize Bareveld in Bareveld.

Bewonersraad

De Bewonersraad Kracht van de Veenkoloniën gaat de komende vier jaar aan de slag om bewonersinitiatieven te versterken en het netwerk uit te breiden. We bundelen de krachten in de Veenkoloniën om de gezondheid in brede zin te verbeteren. Door succesvolle voorbeelden en waardevolle lessen te delen, leren we van elkaar en maken we bewonersinitiatieven sterker. Klik hier voor meer informatie over Kracht van de Veenkoloniën.

Kom erbij en doe mee!

Aanmelden

Praat en doe mee op 6 april over hoe je initiatief sterker wordt en meer zeggenschap krijgt. Over hoe we elkaar versterken. Over soepeler financiering van je initiatief, over vrijwilligers werven. Over beter samenwerken met politiek en professionals. Over het overnemen van taken van de gemeente. Raak geïnspireerd door andere mooie initiatieven én door verhalen en muziek van rasentertainer Erwin de Vries. Meld je aan via deze link. Initiatiefnemers hebben voorrang bij de aanmelding.

Deel dit project