Samen voor een betere gezondheid!

Bewoners Inspiratieconferentie

Nieuws Bewoners Inspiratieconferentie

Kom ook naar de derde Bewoners Inspiratieconferentie van Kracht van de Veenkoloniën! Onder de titel ‘Van Wantrouwen naar Vertrouwen’ gaan op 6 november van 13.30 – 17.00 uur politici en bewoners aan de hand van sterke voorbeelden met elkaar in gesprek om samen te komen tot mooie oplossingen voor een betere samenwerking tussen bewonersinitiatieven en politiek/overheid.

De ‘kloof tussen leefwereld en systeemwereld’ staat centraal. Want oplossingen liggen soms dichterbij dan we denken! Tijdens de bijeenkomst zijn onder andere Jet Bussemaker (RVS), David de Jong (Midden-Groningen), Joke Bakker (Kracht van de Veenkoloniën) en Karin Kalverboer (ZIF / Kans voor de Veenkoloniën) aan het woord. Er is veel ruimte voor ontmoeting, verbinding en discussie, dus het belooft een mooie bijeenkomst te worden!

De Inspiratieconferentie is op zaterdag 6 november as van 13.30 uur tot 17.00 uur, met een inloop vanaf 13.00 uur in dorpshuis De Badde (Eerste Kruisdiep Oostzijde 9) in Nieuw-Weerdinge. U bent van harte welkom! Er is plek voor 90 mensen, dus meldt u snel aan door te mailen naar de Bewonersraad!

*Er is een Corona-QR code nodig om deel te nemen aan deze conferentie.

De deelnemers van de Bewoners Inspiratieconferentie in 2019
Deel dit project