Nieuws Bewoners Inspiratieconferentie

Kom ook naar de derde Bewoners Inspiratieconferentie van Kracht van de Veenkoloniën! Onder de titel ‘Van Wantrouwen naar Vertrouwen’ gaan op 6 november van 13.30 – 17.00 uur politici en bewoners aan de hand van sterke voorbeelden met elkaar in gesprek om samen te komen tot mooie oplossingen voor een betere samenwerking tussen bewonersinitiatieven en politiek/overheid.

De ‘kloof tussen leefwereld en systeemwereld’ staat centraal. Want oplossingen liggen soms dichterbij dan we denken! Tijdens de bijeenkomst zijn onder andere Jet Bussemaker (RVS), David de Jong (Midden-Groningen), Joke Bakker (Kracht van de Veenkoloniën) en Karin Kalverboer (ZIF / Kans voor de Veenkoloniën) aan het woord. Er is veel ruimte voor ontmoeting, verbinding en discussie, dus het belooft een mooie bijeenkomst te worden!

De Inspiratieconferentie is op zaterdag 6 november as van 13.30 uur tot 17.00 uur, met een inloop vanaf 13.00 uur in dorpshuis De Badde (Eerste Kruisdiep Oostzijde 9) in Nieuw-Weerdinge. U bent van harte welkom! Er is plek voor 90 mensen, dus meldt u snel aan door te mailen naar de Bewonersraad!

*Er is een Corona-QR code nodig om deel te nemen aan deze conferentie.

De deelnemers van de Bewoners Inspiratieconferentie in 2019