Samen voor een betere gezondheid!

Fitter in het onderwijs

Aankondiging Fitter in het onderwijs

Gezonde leerlingen presteren beter, dat is natuurlijk bekend. Maar hoe stimuleer je leerlingen tot gezonder gedrag en een gezondere leefstijl? Dit staat centraal op 27 oktober tijdens het online seminar Fitter in het onderwijs. Van 15.30 tot 17.00 organiseren Healthcoin en Kans voor de Veenkoloniën samen een gratis online seminar over een vernieuwende aanpak in het onderwijs, die helpt om dit probleem te tackelen. We laten u graag kennis maken met de Fitter app, die in het Noorden van Nederland ontwikkeld is.

Tijdens deze bijeenkomst komt u meer te weten over de inhoud van deze methode, en zal Astrid Kramer (Directeur Noorderpoort Stadskanaal) vertellen over haar ervaringen met de Fitter app, die aan alle eerstejaars MBO-studenten in Stadskanaal wordt aangeboden.

Fitter bevat een compleet leefstijllespakket en leef-stijldashboard waarmee de leerling kennis kan maken met de voordelen van een gezonde leefstijl. Challenges en beloningen zorgen ervoor dat letterlijk elke stap de leerling iets oplevert, en beloond wordt met een virtuele munt. Geheel op afstand en ‘coronaproof’, zonder extra inzet van docenten!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de inzet van Fitter op uw school? Dan kunt u zich aanmelden door dit formulier in te vullen!

Graag verwelkomen wij u digitaal op de 27ste! Stuur de informatie over deze bijeenkomst vooral door naar andere geïnteresseerden!

Deel dit project