Samen voor een betere gezondheid!

KvdVK ten tijde van het Corona-virus

Nieuws KvdVK ten tijde van het Corona-virus

De scholen zijn gesloten en het openbare leven ligt bijna geheel stil: Nederland bevindt zich op dit moment in een crisissituatie als gevolg van het Corona-virus. Van het personeel in de zorg en andere cruciale beroepsgroepen wordt op dit moment het uiterste gevraagd. Het Corona-virus heeft een grote impact op het dagelijks leven van alle inwoners.

Hoe gaat KvdVK daarmee om?
Ook vanuit Kans voor de Veenkoloniën volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Dit betekent onder andere dat de geplande bijeenkomsten in de komende periode geannuleerd zijn. Met een aangepaste werkwijze wordt er ondertussen hard doorgewerkt aan alles wat er de afgelopen jaren is opgebouwd. Op deze manier blijven we positief bijdragen aan de gezondheid van inwoners van de Veenkoloniën.

Wat kunt u zelf doen?
Er zijn ook andere geluiden. Mensen die voor elkaar zorgen, noaberschap, en een versterkt gevoel van saamhorigheid. Veel mensen vragen zich af op welke manier zij kunnen helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Ons advies is om hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid te lezen en op te volgen. De meest actuele berichten over het Corona-virus vindt u via deze link.

Het belangrijkste: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Deel dit project