Samen voor een betere gezondheid!

Middagconferentie KvdVK – Van Kansarm naar Kansrijk

Nieuws Middagconferentie KvdVK – Van Kansarm naar Kansrijk

Kans voor de Veenkoloniën zet zich in voor de gezondheid van iedereen die woont, werkt en leeft in de Veenkoloniën. Samen met bewoners, gemeenten en betrokken organisaties werken we aan het verkleinen van gezondheidsverschillen in de regio. Het programma zit in de derde fase en er komen verrassende inzichten en uitkomsten naar voren. Op 28 februari nodigt Kans voor de Veenkoloniën betrokkenen en geïnteresseerden uit om gezamenlijk stil te staan bij deze resultaten en inzichten.

De middagconferentie ‘Van Kansarm naar Kansrijk – Gezondheidsverschillen voorbij’ wordt geleid door burgemeester Eric van Oosterhout. In een interactief programma met onder andere bijdragen van Aletta Winsemius (RVS), Tialda Haartsen (RUG), Arie Dijkstra (RUG) en Gerjan Navis (UMCG) en vier keuzeworkshops gaan we samen in gesprek over ontwikkelingen, resultaten en kansrijke perspectieven in de Veenkoloniën.

Aanmelden?
Graag nodigen we u uit voor deze inspirerende conferentie. Deelname is gratis, en de keuze voor een workshop maakt u op de dag zelf. Laat u inspireren, en meldt u aan voor deze conferentie! We houden rekening met de dan geldende Corona-maatregelen.

Aanmelden kan door hier te klikken!

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@kvdvk.nl of bellen naar 050 800 3244. Bedankt en graag tot 28 februari!

Deel dit project