Samen voor een betere gezondheid!

Ondertekenen

Het programma Kans voor de Veenkoloniën (www.kvdvk.nl) heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als regionaal programma dat meerjarig de gezondheid van de inwoners in de Veenkoloniën een impuls geeft. Wij hebben hierbij ervaren dat de kracht van de regio zit in de trots en betrokkenheid van de inwoners. Deze trots en betrokkenheid biedt de regio een unieke mogelijkheid om gezondheidsachterstanden anders aan te pakken.

Verschillende aandachtspunten die in allerlei recente adviezen worden meegeven, zijn in de Veenkoloniën al in de praktijk gebracht. Dit manifest biedt acht krachtige sleutels om gezondheidsachterstanden daadwerkelijk aan te pakken én de zorg voor elkaar overeind te houden! Download hier het manifest!

Tijd voor actie!

We roepen iedereen op om gezamenlijk in actie te komen en dit manifest te ondertekenen! De acht sleutels bieden een waardevol startpunt om gezondheidsachterstanden écht aan te pakken en de zorg voor elkaar overeind te houden. Alleen samen maken we het verschil! Wilt u dit manifest ook onderschrijven? Vul dan het formulier hiernaast in. Hieronder ziet u welke partijen u al voor gingen!

Achterliggende publicaties

Een eerlijke kans op gezond leven, Raad voor de Volksgezondheid & Samenleving (2021)
Op onze gezondheid, De Noodzaak van een sterkere publieke gezondheid, Raad voor de volksgezondheid & Samenleving (2023)
Ervaringen uit het Veen, Kans voor de Veenkoloniën, Zorg Innovatie Forum (verschijnt in het najaar van 2023)
Elke Regio Telt, Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli), de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) en de Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB) (2023)
Anders denken over en werken aan gezondheid in de Veenkoloniën, Annemieke Visser, René van der Most, Joke Bakker, Johan Brongers, Niesco Dubbelboer, Piet Wolters, en Jolanda Tuinstra (2023)

Manifest tekenen
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Ondertekend door:

Bedrijf A
Willem
Eigenaar
Bedrijf B
Derk
Boekhouder
Bedrijf C
Miriam
CEO