Samen voor een betere gezondheid!

Programmaraad Kans voor de Veenkoloniën

Agenda Programmaraad Kans voor de Veenkoloniën

Op 15 december komen inwoners, bestuurders en andere betrokkenen bij het programma Kans voor de Veenkoloniën samen voor de laatste Programmaraad van 2023.

Programma
Tijdens deze Programmaraad zullen we aandacht schenken aan de Toekomst van de Zorg. Dit doen we aan de hand van het memo ‘Burgerinitiatieven: de blinde vlek in het beleid over gezondheid en zorg’. Gerjan Navis, emeritus hoogleraar en wetenschappelijk adviseur van het programma Kans voor de Veenkoloniën zal ons meenemen in haar toekomstbeeld en wat nodig is om de zorg voor elkaar over eind te houden. Verder willen we samen met Annemieke Visser van Toegepast Gezondheidsonderzoek (UMCG) kijken hoe we de leef- en systeemwereld dichter bij elkaar kunnen brengen en zal Hans Berg (Huisarts en grondlegger Wedde dat ‘t Lukt) reflecteren op de huidige ontwikkelingen in de zorg en samenleving.

Manifest ondertekenen
Naast dit inhoudelijke programma krijgen ook verschillende gemeenten de gelegenheid het Manifest ‘Van Kans naar Kracht’ te ondertekenen. Wilt u ook ondertekenen op 15 december? Laat het ons weten!

Aanmelden?
Wilt u erbij zijn op 15 december, maar heeft u geen rechtstreekse uitnodiging ontvangen? Mail ons dan via info@kvdvk.nl!

Deel dit project