Samen voor een betere gezondheid!

Sint Josephschool wint beweegchallenge Scoren voor Gezondheid!

Nieuws Sint Josephschool wint beweegchallenge Scoren voor Gezondheid!

De Sint Josephschool uit Zandberg is winnaar geworden van de Scoren voor Gezondheid beweegchallenge! Scoren voor Gezondheid is het project van Stichting Noaberschap United van FC Emmen.

De afgelopen periode konden de deelnemende scholen van Scoren voor Gezondheid meedoen aan een beweegchallenge. De challenges zorgden er voor dat de leerlingen op een leuke manier in beweging kwamen en daarmee punten konden verdienen. Het was een leuke manier om tussen de lessen in beweging te komen! In totaal waren er 22 challenges die de deelnemende klassen konden uitvoeren. Dit verschilde van het dansen van de Macarena tot tien keer traplopen. Benieuwd naar de overige challenges? Klik dan hier

Het was tot de laatste dag spannend wie er met de grote prijs vandoor zou gaan. Uiteindelijk wist de Sint Josephschool met maar liefst 545 punten de beweegchallenge te winnen! Zij hebben bijna alle challenges uitgevoerd waaronder de Macarena. Als winnaar van de beweegchallenge krijgt de Sint Josephschool een compleet verzorgde clinic in stadion De Oude Meerdijk en een gesigneerd shirt van FC Emmen!

Deel dit project